ledige stillinger

Såfremt du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, er du meget velkommen til at sende den på info@fredericiamusicalteater.dk. Tak for interessen.

praktisk information

På Fredericia Musicalteater er det muligt at hænge dit overtøj i en bemandet garderobe mod betaling.

Teatret åbner dørerne og baren i foyeren én time før forestillingen starter. Kom i god tid, nyd en forfriskning i baren og find din plads i ro og mag. Forfriskninger købt i baren må tages med i salen under forestillingen, såfremt det medbringes i plastikglas. Baren er naturligvis også åben i pausen under forestillingen.

Opdateret den 29. november 2021: Fra den 12. november 2021 indføres corona-pas igen. Corona-passet er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
Du har også gyldigt corona-pas med en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel (tidligere 96 timer) eller en hurtigtest, der er højst 48 timer gammel (tidligere 72 timer).
Tidligere smitte giver også gyldigt corona-pas, men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt corona-pas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter. Kravet er gældende for alle over 15 år. For yderligere information henviser vi til coronasmitte.dk

tilgængelighed

Fredericia Musicalteater har stor fokus på særlige behov. Giver nedenstående information dig ikke svar på det, du søger, skriver du blot til e-mailadressen info@fredericiamusicalteater.dk.

Fredericia Musicalteater råder over fire kørestolspladser i vores store sal (gulvet) og to kørestolspladser i vores lille sal (gulvet). 

  • Kørestolspladserne i vores store sal er placeret yderst i hver side på række 9-13-17 og 21 (plads 23 + 21 til en ledsager).
  • Kørestolspladserne i vores lille sal er placeret yderst i højre side af række 4 og 7 (plads 18 +16 til en ledsager)

Ønsker du at købe en kørestolsplads, skal du blot ringe til vores billetkontor – alle hverdage mellem 10.00 – 14.00 på tlf. 53 73 96 01

Indehavere af et officielt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund, tilbydes naturligvis en ledsagerordning.

Vi anbefaler kørestolsbrugere at komme ca. en halv time før forestillingens start.

Et handicaptoilet er let at komme til over for indgangen til vores store sal på Fredericia Musicalteater.

Teleslynge er tilgængelig i Fredericia Musicalteaters store sal. Ønsker du hjælp med hensyn til placering, er du velkommen til at ringe til billetkontoret – alle hverdage kl. 10.00-14.00.