Anders er autodidakt sanger og skuespiller og fik sit gennembrud i rollen som Khashoggi i rockmusicalen “We Will Rock You” i Royal Arena, med efterfølgende turné. Tidligere forestillinger tæller bl.a. “American Idiot”, “Skammerens Datter” og “Jordens Søjler” på Østre Gasværk. “Miss Saigon”, “The Producers” og “Sunset Boulevard” på Nørregade Teatret. Nyere opsætninger tæller også “Den Evige Ild” på Bellevue Teatret og “Midt Om Natten” i Tivoli.

Anne er uddannet fra Det danske Musicalakademi i 2013 og har siden sin afgang medvirket i en række af Fredericia Teaters forestillinger her iblandt “The Drowsy Chaperone”, “De tre musketerer”, “Disneys Den lille Havfrue – The Musical”, “Shu·bi·dua – The Musical”, “A mid summer night’s STEAM”, “Disneys Klokkeren fra Notre Dame – The Musical” samt “Prinsen af Egypten”, hvor hun spillede Dronning Tuya. Udover at stå på scenen underviser Anne i sang på Musical Talentskolen i Varde.

Line er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia i 2018. Hun har tidligere medvirket i “Catch me if you Can”, Odense Teater og i “Klokkeren fra Notre Dame”, Fredericia Teater. Hun har turneret Danmark med teaterkoncerterne “Time of My Life” og “John & Joel” for MusicalDanmark, og har koreograferet revyer og undervist på bl.a. Eventyrteatret og Den Danske Scenekunstskole, Århus Skuespillerskole. Line arbejder som sangskriver og tekstforfatter, og medvirker i fusions-scenekunstprojektet The Rainbow Cabaret, hvor hun også agerer co-producent og koreograf.

Mads Æbeløe Nielsen er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2006 og var 2017-2020 del af Fredericia Teaters skuespillerensemble. Mads har stået på scenen i forestillinger som “American Idiot”, på Østre Gasværk, ”Prinsen af Egypten, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Urinetown” ”Legendale”, ”Den lille Havfrue”, ”Esaura”, ”Jukebox” og ” De Tre Musketerer”, Fredericia Teater, og har desuden oversat sangtekster til en lang række forestillinger. Mads er manuskriptforfatter til musicalsucceserne ”Seebach” og ”Shu·bi·dua – The Musical”.