Køb billet

Premiere den 10. marts 2023

INGVAR! Den musikalske møbelsaga er en gakket og satirisk historie om en katastrofal dag på børsen, hvor børsmæglere i fortvivlelse filosoferer over deres mange tab og over det kapitalistiske systems uklare fremtid.

I deres desperate søgen efter håb – og et lysende lys i mørket – kommer de til at tænke på den gode undtagelse, nemlig IKEA og Ingvar Kamprad. Og så begynder deres stadig mere entusiastiske og kollektive fortælling om denne succeshistorie om manden bag den internationale forretningskæde.

En helt igennem original og humoristisk hyldest til “den gode kapitalist” grundlæggeren af IKEA, Ingvar Kamprad, og hans ambition om at møblere det svenske folkehjem – fortalt af et hold skuespillere, der konstant skifter roller.

Selv musikken er lidt crazy, når Erik Gedeons særegne sangform, med indslag af munter svensk folkemusik, blandes med gammeldags pedalorgel og en violin.

INGVAR! opføres for første gang på dansk – og på en dansk scene – men har gået sin sejrsgang i blandt andet Stockholm, Hamborg, Malmö, Helsinki og Oslo.

Musik: Erik Gedeon
Tekst: Klas Abrahamsson

Køb billet