Køb billet

Premiere den 15. September 2023

CHARLES’ TANTE er en ægte folkekomedie fra en tid, hvor solen altid skinnede og humøret altid var højt. Trods filmens alder (1959) er den stadig elsket af mange i alle aldre, ikke mindst af den yngre generation, hvor den nærmest har fået kultstatus. Og det forstår man jo godt, når man ser Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ghita Nørby og alle de andre folkekære skuespillere, der leverer hysterisk morsomme toppræstationer i filmen.

I vores udgave bliver CHARLES’ TANTE til en opdateret musicalkomedie med Lars Mølsted i rollen som Charles’ tante. Lars Mølsted kommer derved til at løfte arven fra Dirch Passers ikoniske udgave af tanten Donna Lucia fra Brasilien, fordi de to fiffige studerende Charles og Peter mangler en anstandsdame.

Vi bibeholder alt det, man kan huske, og som man elsker fra filmen – men vi opdaterer tonen, humoren og karaktererne, så fortællingen fremstår relevant og frisk for de nye publikummer, der skal opleve den for første gang.

CHARLES’ TANTE er ikke oprindeligt en musical, men det bliver den nu. Med musik inspireret af den velkendte lyd og orkestrering, som man kender fra de gamle danske lystspil – og som også er lyden fra de store, klassiske Broadway musicals som Guys and Dolls og Anything Goes, men også nyere værker som The Producers.

Manuskript: Mads Æbeløe Nielsen, Nikolaj Tarp
Tekst: Mads Æbeløe Nielsen
Musik: Claus Reenberg, Rob Hartmann

Køb billet