køb

Billetter til Fredericia Musicalteater sælges online via vores hjemmeside. Alle dage og døgnet rundt. 

Online sælges op til 14 billetter på én bestilling. Arrangerer du et selskab på mere end 14 personer, er du meget velkommen til at rette henvendelse til e-mailadressen billet@fredericiamusicalteater.dk, og vi finder sammen en løsning.

Husk altid at kontrollere, at dine billetter rummer det rette arrangement, den korrekte dato og rigtige tidspunkt.

Billetter refunderes kun i forbindelse med en aflysning fra teatrets side. I den forbindelse refunderes det opkrævede gebyr ikke.

Eventuelle ledige pladser til dagens forestilling sælges i vores dørsalg én time før forestillingen starter.

Print-selv-billetter skal fremvises udprintet eller via pdf-version på din mobiltelefon. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan teatret, på forestillingsaftenen – i vores dørsalg – naturligvis hjælpe med genudskrivning af dine billetter. Et ordrenummer og gyldig legitimation der bekræfter, du er ejeren af billetterne, er dog nødvendig.

billetkontor

Vores fysiske billetkontor i Prinsessegade har åbent for personlig henvendelse mandag og fredag mellem kl. 10:00 og kl. 14:00.

særlige behov

Kørestolspladser kan desværre ikke købes online, men skal bestilles på telefonnummer +45 5373 9601 og e-mailadresse billet@fredericiamusicalteater.dk.

gavekort

Forkæl dine kære eller virksomhedens ansatte med en storslået gave i form af et gavekort til Fredericia Musicalteater. Gavekortet kan benyttes til Fredericia Musicalteaters egne forestillinger. Gavekortet gælder dog ikke Fredericia-Middelfart Teaterforenings forestillinger.

Gavekort købes her, og du har mulighed for at vælge beløb fra kr. 100,00 til 3000,00, som kan bruges til præcis den forestilling, du ønsker.

Gavekort til Fredericia Musicalteater er gyldig i tre år fra købsdatoen.
Gavekortet leveres som print-selv til din e-mail – adresse.

Ønsker du at købe et gavekort på et andet beløb end ovenstående, kan du kontakte vores billetkontor på nummer 5373 9601.