Oplev AHA livestage med din Murder Ballad billet

Kære Murder Ballad-gæst

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Fredericia Musicalteater og til forestillingen Murder Ballad. Faktisk er vi så glade for at have dig som gæst, at vi gerne vil invitere dig på en ekstra oplevelse! Er du fyldt 21 år, får du derfor gratis entré samt en cocktail på AHA Livestage i Fredericia i forbindelse med forestillingen. Print din billet til Murder Ballad og medbring den til AHA Livestage sammen med gyldigt ID den 25. og 26. marts eller den 1., 2., 8. eller 9. april 2022, og du vil blive inviteret gratis indenfor samt få serveret en frisklavet Bloody Mary cocktail. Vi håber, at du får en fantastisk oplevelse med Murder Ballad OG på AHA Livestage!

Tilbudet gælder ved køb af din billet i hele november måned.

Du finder mere information om AHA Livestage på
ahalivestage.com
Forestillingen Murder Ballad kan du læse mere om her
murderballad.dk

AHA er indrettet med øje for alle detaljer. I sine farver og lys som afspejler stemningen i 80erne og med nøje udvalgt og nænsomt indrettet inventar, garanterer vi en oplevelse, hvor alle sanser og følelser stimuleres, og hvor den samlede oplevelse går op i en højere helhed.

Vi sætter god service i højsædet blandt andet med servering ved bordene, overtøjet i velindrettet garderobe, et bredt udvalg i baren, livemusik og DJs hver eneste weekend, og det er sågar fra nogle af Danmarks bedste musikere og artister, der alle kan identificere sig med konceptet.

AHA er måske landets flotteste natklub og spillested, skabt af Generation X til alle os, som mindes tiden, vi kommer fra, som noget helt specielt. En tid vi aldrig glemmer, og som altid vil være en del af os og vores drømme. Stedet er en hyldest til vores fortid og alle dem, der er en del af den – og dermed af os.

Velkommen til AHA Livestage!