Stærkt cast til Jul på teatret

Der er mange gode grunde til at glæde sig til jul, og her får I fire mere:
Bjørg Gamst, Lars Mølsted, Mads Æbeløe Nielsen og Katrine Skovbo.
Oplev ”Jul på teatret – nu’ det jul igen” og lad de allerbedste musicalperformere synge din jul ind.

I skyggen af COVID-19, mens det stadig var uvist om Fredericia igen skulle have et musicalteater, var julen alligevel fyldt med musicaltoner. Manglende teater til trods – julekoncerterne skulle ud til folket, så Bjørg Gamst lagde sig i selen, og i samarbejde med EventC fik hun og de tre andre musicalperformere skabt et fantastisk juleshow, der fyldte teatersalene.

Siden er Fredericia Musicalteater blevet til, og lige nu bliver der arbejdet benhårdt på at planlægge en fantastisk musicalsæson. Nystartede teaterdirektør Ferry Hogeboom har sammen med hele teamet på Fredericia Musicalteater indledt en spændende proces med at udforme musicalteatrets konkrete visioner for de kommende sæsoner. Musicalgenren favner bredt, mulighederne er mange – men én ting er ikke til diskussion.

Fredericia Musicalteater skal skrue op for julehyggen i december med musicaltoner og dygtige musicalperformere. Det er et ønske, vi har hørt højt og tydeligt fra vores gæster.

I marts måned åbnede billetkontoret her på teatret, og selvom der ikke var mange spor af jul tilbage i det tidlige forår, var det noget af det første, de kommende gæster spurgte til – og spurgt til igen og igen. Derfor har vi glædet os ekstra meget til at sætte jul på programmet.

KØB BILLET